head


En tværkirkelig forening / A cross-church association
(Tidligere / Previous: Full Gospel Business Mens Fellowship International in Denmark)
(Tidligere / Previous: www.fgbmfi.dk )

Vi overholder EU's persondatalovgivning / We comply with EU personal data law
KLIK HER for yderlige oplysninger (Link to information - Only in Danish)


Full Gospel Business's Facebookside KLIK HER

Forside
Forside Møder og
arrangementer
Opdateret 
d. 18.06.. 2024
Hvem vi er
og links
Opdateret 
29.04. 2021
Lands-
og afd.'s
ledelser

pr. .Sept. 2020
Kvindelige
medlemmer

Opdateret
08.09. 2017
Vidnesbyrd 
Opdateret
21.01. 2024
Ny udgave
Børge & Gerda


Vidnesbyrd
på videoer
Opdateret
31.05. 2024

Video med 
Michael Garnfeldt:
Hvordan man realiserer visioner fra Gud
Vidnes-
byrd-
bladet
"Voice
"
Vidnes-
byrd

DVD salg
Opdateret
29.09. 2018
"Nødråbet"
Et poetisk
digt 
Støt os
evt. også med
skattefradrag
Befri
fanger
Regnskaber
Nyhedsbreve
Referater

Opdateret
01.01. 2024
Vor vision
og formål
Et personligt
møde med
Jesus
Kristne
forretninger

Opdateret
29.07. 2020
Bøger og
matrialer
Opdateret
29.01. 2024
Ny bog
Tilbage
fra døden
Opdateret
20.10. 2018
Dom og
frelse
Massakren
i Armenien
Opdateret 
08.05. 2015
Who
we are

Tjek denne side, der henvender sig til evangelister.
Evangeliser Nu Danmark
En arbejdsgruppe under Full Gospel Business i Danmark

Tilbage til
døden
forside
Daniel
Ekechukva
Side 1
Daniel 
Ekechukwa
side 2
Opdateret
05.04. 2018
Buddhist
munk
Tilføjet
04.04.2018
Oluf
Borremark
Frelse
og dom
Lazarus

TILBAGE FRA DØDEN

 


Daniel med sin egen dødsattest

Om morgenen d. 30. November 2001 kørte Daniel Ekechukwu, der er præst i The Power Chapel Evangelical Church, Nigeria, sammen med sin ven Kingsley Iruka til sin fars landsby tæt på byen Owerri.

De medbragte en ged som julegave. Daniel kørte selv sin 2o år gammel Mercedes 230. På vej hjem, ned af en stejl bakke, virkede bemserne pludselig ikke. Daniel kunne ikke gøre noget. Bilen fortsatte ned af bakken med stadig større fart og stoppede først, da den med et stort brag kørte ind i en stenpille.
Uden sikkerhedsbælte blev Daniel kastet voldsomt fremover. Hans hoved ramte forruden og rattet røg ind i maven på ham. Daniel's ven, Kingsley Iruka vendte sig chokeret, men ikke slemt skadet, mod Daniel, mens han håbede på, at Daniel var uskadt. Men synet fik ham til at blegne: Blodet løb fra Daniels næse fra en skade i hovedet, og han begyndte at kaste blod op fra voldsomme indre blødninger.
Hjælpen kom hurtigt. Daniel holdt imponerende ud indtil han var anbragt i det lokale hospitals intensiv afdeling, eller det som svarer bedst til det under nigerianske forhold. Der var sendt bud efter hans kone Nneka. Hun så Daniel i live, men også kun lige.

Han klamrede sig til livet, for at få hende ti lat flytte ham til hans
familie-læges hospital i Owerri - hvilket var en meget stor fejltagelse. Det betød nemlig en ikke just behagelig rejse på halvanden time.


Daniel dør
Minutter efter at være blevet løftet ind i ambulancen, kunne Daniel mærke han døde. Han prøvede at hviske de sidste ord og instruktioner til Nneka. Specielt bad han hende om at fortsætte arbejdet i kirken. Han prøvede også at forklare hende om et par forhold i kirken, som hun skulle være opmærksom på, men han talte utydeligt, blev usammenhængende og tav til sidst, da han gled ind i bevidstløs tilstand.
Ambulancens chauffør kørte alt, hvad han kunne og med hylende sirener. Da de kom til Owerri Regional Hospital, løb de ind, mens de råbte "Emergency! Emergency!" (nødstilfælde).
Daniels læge var imidlertid ikke på vagt, så en anden af det medicinske personale tog hånd om situationen og undersøgte Daniels nu slappe krop.
Han vendte sig til de pårørende med et trist ansigt og kunne kun bekræfte, at Daniel allerede var død.

Et bibelvers
Daniels kone Nneka var selvfølgelig chokeret. Men et
bibelvers blev ved at ringe i hendes hoved, nemlig fra Hebræerbrevet kapitel 11, vers 35: "Kvinder fik deres døde igen ved opstandelsen....."
En irrationel overbevisning greb hende, at dette gjaldt hende, at hun ville se Daniel levende og rask igen. I det, der herefter skete, var Nneka nøgleperson.

Overbevisning om
ting, man ikke ser

Dette bibelord gjorde det umuligt for Nneka at acceptere den enkle sandhed, at Daniel var borte og tillade, at han blev begravet. Hendes ophidselse krævede, at noget måtte gøres. De skyndte sig hen til Daniels onkel, Okoronkwo Emmanuel, som boede nær hospitalet, og spurgte ham, om han vidste, hvor familielægen opholdt sig. DetDødsattesten


Nneka og Daniel Ekechukwu
gjorde han ikke, men henviste dem til sin egen læge, Dr. Jojssy Anuebunisa ved St Eunice Clinic.
Daniel blev bragt derhen, og da lægen så Nnekas bestemthed, undersøgte han endnu en gang liget. Han kunne kun bekræfte,at døden var indtrådt. Det tidspunkt, der blev registreret, var kl. 23.30 på den dag, da bilullykken skete.
Lægen skrev herefter en dødserklæring på sin patient og spurgte, om de ønskede at få Daniel anbragt i klinikkens ligkapel. De afslog. De flyttede i stedet for igen liget - til Daniels far i lansbyen nær Owerri og derfra igen til Ikeduru General Hospitals ligkapel, som lå tæt på.

Kemisk indsprøjtning
Den tilstedeværende bedemand, Mr. Barlington R. Manu, foretog igen de normale undersøgelser af liget, og da var klokken allerede over midnat, kl. 1.00 lørdag morgen.
Da ligkapellet ikke havde et køligt opbevaringsrum, sørgede bedemanden for den sædvanlige kemiske indsprøjtning (som skulle forhindre liget i at gå i opløsning i tropevarmen), og forberedte liget til balsamering den følgende morgen.
Sammen med en anden ansat lagde han liget på en af ligkapellets plader mellem to andre døde. Så tog alle hjem for natten.

Vendepunktet; Se næste side
KLIK HER 
Nu også endelig med oversættelsen af hans dødsoplevelser

Tilbage til Toppen KLIK HER