head


En tværkirkelig forening / A cross-church association
(Tidligere / Previous: Full Gospel Business Mens Fellowship International in Denmark)
(Tidligere / Previous: www.fgbmfi.dk )

Vi overholder EU's persondatalovgivning / We comply with EU personal data law
KLIK HER for yderlige oplysninger (Link to information - Only in Danish)


Full Gospel Business's Facebookside KLIK HER

Forside
Forside Møder og
arrangementer
Opdateret 
d. 18.06.. 2024
Hvem vi er
og links
Opdateret 
29.04. 2021
Lands-
og afd.'s
ledelser

pr. .Sept. 2020
Kvindelige
medlemmer

Opdateret
08.09. 2017
Vidnesbyrd 
Opdateret
21.01. 2024
Ny udgave
Børge & Gerda


Vidnesbyrd
på videoer
Opdateret
31.05. 2024

Video med 
Michael Garnfeldt:
Hvordan man realiserer visioner fra Gud
Vidnes-
byrd-
bladet
"Voice
"
Vidnes-
byrd

DVD salg
Opdateret
29.09. 2018
"Nødråbet"
Et poetisk
digt 
Støt os
evt. også med
skattefradrag
Befri
fanger
Regnskaber
Nyhedsbreve
Referater

Opdateret
01.01. 2024
Vor vision
og formål
Et personligt
møde med
Jesus
Kristne
forretninger

Opdateret
29.07. 2020
Bøger og
matrialer
Opdateret
29.01. 2024
Ny bog
Tilbage
fra døden
Opdateret
20.10. 2018
Dom og
frelse
Massakren
i Armenien
Opdateret 
08.05. 2015
Who
we are

Tjek denne side, der henvender sig til evangelister.
Evangeliser Nu Danmark
En arbejdsgruppe under Full Gospel Business i Danmark

VIDNESBYRD FRA VOICE-BLADET

På dansk
Børge Laustsen
Mirakel reddede vores familie
På norsk
Børge Laustsen
Vår familie blev reddet av et mirakel
På svenska
Börge Laustsen
Mirakel räddade 
vår
familje
In English
Boerge Laustsen
Miracle saved
our familie
Oluf Borremark
 Fra storbyens slum til et liv
 i frihed
Phil Cooke
Indflydelse i Hollywood
Bjarne Kjær
Kaldet blev til
sidst fulgt
Vejen til et nyt liv
Per Kauczki
fra sangduen
Lis og Per
Freddy Hansen
Dyre lærepenge
 
Sigvard Wallenberg
Stifteren af Skandinavisk
Børnemission

FRA STORBYENS SLUM
TIL ET LIV I FRIHED

Oluf Borremark

Dette vidnesbyrd findes i en 3-fløjet folder
på både dansk og engelsk.
KLIK HER for at bestille den
pr. email til webmaster

Ære være hans minde


Fra oprør til
overgivelse

Mit liv har været fuld af smerter, nederlag og kampe. Jeg følte mig mindreværdig og ville hævde mig over for kammeraterne. Ingen skulle bestemme over mig og mit liv. "Jeg skal nok selv bestemme, hvad jeg skal, og jeg vil bare køre derudaf", sagde jeg. Baggrunden for oprøret var forkastelse, der ført mange negative ting med sig, bl.a. selvmordstanker og druk. Jeg blev først forkastet af mine biologiske forældre og dernæst af mine søskende, dvs. mine plejeforældres børn. da mine plejeforældre døde.
Da jeg fandt ud af, at de ikke elskede mig og ikke ville have noget med mig at gøre, var min verden ved at bryde sammen. Da jeg spurgte mig selv: "Hvor er mine søskende?", viste Gud mig, at mine søskende er de mennesker, som er i min kirke, fordi de delte troen på Ham med mig. Den erkendelse gav mig styrken til at komme videre med mit liv.
Efter mit møde med Jesus ophørte mit oprør, og der kom en fred og ro i sjælen. Jesus har fået lov til at sætte kursen for resten af mit liv. Gud er trofast. Han vil også hjælpe dig, som læser dette. Han vil ikke slippe dig og ikke forlade dig.

Forladt

Da jeg var tre måneder gammel, glemte mine forældre mig uden for et værtshus. De var berusede. Jeg blev fjernet af børneværnet og placeret hos en elskelig plejefamilie på Nørrebro i København. Da jeg var 12 år, fortalte mine plejeforældre mig, at jeg var adopteret, fordi mine forældre var alkoholiker. Hele min trygge verden styrtede sammen, og det gav mig en følelse af at være forkastet, som jeg  ballade i skolen. Næste skridt var småkriminalitet og druk. Sådan gik det indtil jeg var 15 år, hvor forsorgen kom ind i mit liv, og jeg blev sendt på drengehjem til mine plejeforældres store sorg.  Årene på drengehjem gjorde kun ondt værre, for drikkeriet og tyverierne fortsatte, Jeg blev desuden misbrugt af en voksen mand på et af hjemmene, og vi drenge trøstede hinanden med sex, så jeg troede, at det var normalt. Begge dele gjorde, at jeg også blev homoseksuel. Min identitetskrise var dyb, og jeg besluttede på et tidspunkt, at det var bedre, om jeg drak mig selv ihjel. I mine papirer stod der, at jeg var adfærdsvanskelig og grænsepsykotisk. Som 21-årig kom jeg på en gård som landbrugsmedhælper, men jeg ville helst være sømand. Jeg truede med at plyndre en bank, hvis jeg ikke kom væk, og til sidst blev jeg arbejdsmand på B&W. Jeg var dybt alkoholiseret og på stoffer. Det var en frygtelig periode, hvor sprut og LSD helt tog magten fra mig. Andre mennesker havde jeg ikke brug for, for de havde ikke brug for mig, og ingen regnede med mig.

Omvendelsen

I skolen havde jeg  gjort nar af Bibelen. Det, der gjorde forskellen for mig, var en mand, der en dag gav mig en folder. I den stod det kendte vers: "for således elskede Gud verden, at Han gav sin eneste søn, for at enhver, som tror på Ham, ikke skal for-tabes, men have evigt liv". (Johs. 3, vers 16). Det er det kristne budskab i en nøddeskal. Det glædede mig at se, at kristne kunne have det så godt, men mig sagde det ikke noget. Alligevel besluttede jeg at holde op med at drikke - måske kunne jeg få det bedre. I de næste tre år kæmpede jeg med sprutten. Det gik op og ned, men en dag i 1968 holdt jeg helt op. Dagen startede med, at jeg var temmelig beruset, men alligevel tog jeg med en kollega til et bedemøde. Folk lå på knæ, så det måtte jeg hellere også gøre. Jeg blev spurgt: "Tror du på Jesus? Tror du, han kan hjælpe dig?" Jeg svarede: "Ja". Jeg bad en fortvivlet bøn om at blive løst fra alt det, der tyngede mit liv. Det var enten eller - leve elle dø. Jeg kunne bare ikke mere. Så sket der noget i mig. Jeg mærkede en fred sænke sig over mig. Hjemme smed jeg al spiritus og piller ud og var fra det øjeblik sat fri fra alt. Jeg begyndt at læse i Bibelen, og da jeg læste Guds mening om homoseksualitet (bl.a.. Rom 1, vers 26-27) brød jeg omgående mit forhold til den mand, som jeg egentlig skulle have været gift med.
Denne omvendelse har holdt lige siden, for Jesus kan, hvad jeg ikke kan!

Et helt nyt liv med Bodil 

I 1972 mødte jeg en dejlig enlig kvinde med fire børn. Hendes mand havde været hende utro og drak de fleste af deres penge op, så hun var blevet alene med sine børn. Hun var så deprimeret over sin situation, at hun begyndte at drikke. Hun havde ingen penge og var på vej til Halmtorvet for at prostituere sig selv, men så mødte hun mig, og vi var gamle barndomsvenner. Hun var pigen, der havde en mor, der bagte franskbrød hver dag. Jeg var knægten, der "tilfældig" dukkede op hver dag på samme tid hos Bodil og hendes mor. Nu stoppede jeg hende, og fik hende med til et møde i min kirke. Hun var ikke kristen, men det blev hun hurtigt. En ganske almindelig dag derhjemme fik hun et syn. Hun så Kristus på korset og hørte en stemme sige: "Så meget har jeg gjort for dig. Hvor længe tøver du?" Da græd hun og overgav sig. Vi giftede os og fik to børn sammen. Sammen har vi fået et godt og værdigt liv, selv om jeg engang ville have forsvoret, at jeg skulle oplev så meget som én dags lykke i min tilværelse. Vi blev aldrig rige eller fik et fint hus, men vi havde til gengæld fundet mening med livet. Vi havde hinanden, og havde tid til børnene, som alle er kommet godt i vej.  Jeg har arbejdet på forskellige væresteder for børn og hjemløse, for hvis jeg kunne komme væk fra miljøet, så kan det også ske for dem.

Døden
Himlen og Helvedet

I 1986 døde en af Bodils drenge 23 år gammel af kræft. Dette gjorde, at jeg fik et hjertetilfælde og kom på hospitalet, hvor jeg oplevede noget usædvanligt. Jeg blev bortrykket, ligesom krænget ud af mit eget legeme, og jeg kom en tur ned i Helvedet. Der så jeg mennesker med forvrænget ansigter, og de skreg og gik med lænker. Der var meget varmt, og de var næsten helt forbrændte. Det var helt uhyggeligt. Så kom jeg en tur i Himmelen med gader af guld med glade mennesker, og jeg så, hvor jeg skulle bo, det pragtfuldeste sted med blomster i alle regnbuens farver. Der var en stemning af den dejligste lovsang, fred og harmoni, og der var et ubeskriveligt smukt og pragtfuldt lys. Midt i al dette, så jeg vores nylig afdøde søn, Henrik, som det smukkeste strålende lys. Jeg så Jesus som en strålende lysets engel, og jeg sagde til Ham: "Lad mig få lov til at komme hjem til dig". Pludselig var billedet væk, men det var ligesom om, Han sagde: "Nej, du skal tilbage til jorden, for at fortælle om, hvad du har oplevet".
Lægerne, der i mellemtiden havde kæmpet for mit liv, sagde til min hustru, at et miraklet var sket, da jeg kom tilbage til bevidstheden, og jeg sagde: "Jesus, du er min helbreder".


Oluf gik bort og hjem til Jesus i Himlen d. 03.12. 2021 og blev næsten 80 år gammel - Han er vildt savnet.
Han kom i  "Evangeliekirken" på Frederiksberg (København)
Han var næstformand i FGB-DK Full Gospel Business Vestegnen afdeling i Ishøj, og medarbejder i "Kontaktcenter Klippen" på Vesterbro i København,
Han gik tit på gaden og evangeliserede samt rejste rundt i Danmark og prædikede i kristne forsamlinger.